22.2 C
Athens

Οσμή σκανδάλου ενόψει του ορισμού της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η «εξυγίανση» επιθυμεί ένα πρόγραμμα-«βουνό» για τον Ολυμπιακό, με τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα

Η Super League δεν έχει ορίσει ακόμα το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου.

Οι δύο ημερομηνίες που «παίζουν» είναι 13 ή 20 Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ θέλει στις 13 και ο Ολυμπιακός στις 20. Η τάση που έχει η «εξυγίανση» εδώ και χρόνια, είναι γνωστή. Άλλωστε, διανύουμε την πέμπτη σεζόν της. Ούτε «κουκούτσι» στον Ολυμπιακό. Και το «σχέδιο» της υποτιθέμενης «εξυγίανσης» συμπίπτει με την επιθυμία των Ασπρόμαυρων.

Αν το ματς στην Τούμπα οριστεί στις 13 Ιανουαρίου, τότε οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα υποχρεωθούν να δώσουν τρεις αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής. Με τρία ταξίδια, τα δύο εξ αυτών με πούλμαν, σε διάστημα επτά ημερών! Τετάρτη σε Τρίπολη (6/1/2021 – 15η αγωνιστική), Σάββατο ή Κυριακή σε Αγρίνιο (σ.σ.: δεν έχει οριστεί ακόμα το πρόγραμμα για τη 16η αγωνιστική) και Τετάρτη (13/1/2021) στη Θεσσαλονίκη (σ.σ.: εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική).

Η NOVA δεν σκοπεύει να πάρει ξεκάθαρη θέση ως τηλεοπτικός πάροχος, ενώ η Super League περιμένει την ΕΠΟ και το Κύπελλο Ελλάδας, για το αν θα οριστούν αγώνες. Βέβαια, με τη συγκεκριμένη διοργάνωση επικρατεί το απόλυτο χάος και έχουμε φτάσει αρχές Δεκεμβρίου και κανείς ακόμα δεν ξέρει ποια θα είναι η μορφή της διοργάνωσης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς