18.9 C
Athens

Ανακοινώσεις Πέτσα για τον οδικό χάρτη των Χριστουγέννων

Ανακοινώσεις για το άνοιγμα της αγοράς καθ΄ οδόν προς την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και τους τομείς της κοινωνίας που θα εξακολουθήσουν να μείνουν κλειστοί και στις γιορτές, θα κάνει σήμερα στις 13.30 ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μιλήσει για τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, στις 19:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πέτσας αναμένεται να μιλήσει για το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς μετά τη σημερινή πρεμιέρα στα εποχικά καταστήματα. Παράλληλα, θα ανακοινώσει την απαγόρευση της μετακίνησης μεταξύ νομών στις γιορτές, τη διατήρηση του «λουκέτου» στην εστίαση, καθώς και στα σχολεία, στα οποία οι μαθητές όλων των βαθμίδων αναμένεται να επιστρέψουν τον Ιανουάριο.

Νωρίτερα, στις 11, ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου, μετά την τακτική σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς