19.2 C
Athens

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Ο Ελ Καντουρί γίνεται… Ζιντάν από τα Lidl και αποβάλλεται μέσω VAR! (vids)

Ο Ελ Καντουρί δεν θα πρέπει να έχει παράπονο σήμερα. Ο Μαροκινός είχε την ευκαιρία να νιώσει έστω και για λίγα λεπτά κάτι σαν Ζιντάν, ρίχνοντας κουτουλιά στον Ντάνι Σουάρεθ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μαροκινός εκβίασε το πέναλτι με μια μεγαλοπρεπέστατη βουτιά, στη συνέχεια της φάσης ο αντίπαλός του ζήτησε τα ρέστα για το πέσιμο και τότε ο Ελ Καντουρί τον κουτούλησε στο στήθος, ακριβώς όπως είχε κάνει στον τελικό του μουντιάλ 2006 ο… κοντοχωριανός του – λόγω μαγκρεμπίνικης καταγωγής -, Ζινεντίν Ζιντάν με το χτύπημα στον Ματεράτσι.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο διαιτητής Φωτιάς δεν τσίμπησε στο πέσιμο του Ελ Καντουρί, ωστόσο καθυστέρησε πολύ να αλλάξει τη λανθασμένη αρχική του απόφαση για κίτρινη κάρτα. Κλήθηκε από τον VAR και διαπίστωσε και ο ίδιος ότι ήταν αδύνατον να αποφευχθεί η αποβολή του Μαροκινού του ΠΑΟΚ, δίχως να προκληθεί ένα τεράστιο σκάνδαλο…

Πέραν όλων των άλλων, αυτό σημαίνει πως ο Ελ Καντουρί χάνει και το ντέρμπι με τον Άρη.

Δείτε τη φάση με τον… Ζιντάν από τα Lidl, Ομάρ Ελ Καντουρί και θυμηθείτε τη διάσημη κουτουλιά του Γάλλου πρώην σούπερ σταρ και νυν τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης:

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς