17.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας θύμισε Φουστέρ (vids)

Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Βόλο (05/12), κάνοντάς το με αυτοθυσία καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι, όπως είχε συμβεί και με τον Νταβίντ Φούστερ, τέτοια εποχή, πριν από έξι χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής πρόλαβε την έξοδο του Γκαραβέλη, με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Μαγνησίας να τραυματίζει άθελα του τον Μασούρα στο κεφάλι.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Νταβίντ Φουστέρ στην αναμέτρηση με την Μάλμε για το Champions League το 2014, στην οποία ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2, όταν στην προσπάθειά νου σκοράρει (η οποία ήταν επιτυχημένη), τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από κλωτσιά που δέχτηκε από τον Κονάτε.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φουστέρ, απέδειξε ότι τα έδινε όλα για τον Ολυμπιακό με κάθε κόστος, όπως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από αγκωνιά του Μαρσέλο Ολιβέιρα, στην οποία χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ωστόσο συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και μάλιστα πέτυχε και γκολ από την άσπρη βούλα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 2-1.

Δείτε εδώ τα βίντεο από τα συγκεκριμένα παιχνίδια:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς