25.6 C
Athens

Κλοπ: Φαβορί η Τσέλσι για το πρωτάθλημα

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, την οποία μάλιστα έχρισε φαβορί για τον τίτλο, καθώς μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα στο πρωτάθλημα.

Η Τσέλσι αυτή την στιγμή, έστω και προσωρινά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, μετά την νίκη επί της Λιντς Γιουνάιτεντ με 3-1, έχοντας ένα βαθμό και ένα παιχνίδι περισσότερα από Τότεναμ και Λίβερπουλ, οι οποίες παίζουν σήμερα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε για την Τσέλσι τα εξής: «Παρακολουθώντας τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, τότε η Τσέλσι, για μένα, μοιάζει με φαβορί. Έχουν την ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος, υπέροχους παίκτες που παίζουν καλά μετά από ένα κακό ξεκίνημα».

«Έχουν απίστευτες ευκαιρίες να αλλάξουν τα παιχνίδια και να κάνουν αλλαγές από το ένα παιχνίδι στο άλλο, έτσι είναι. Δεν αισθάνομαι ότι κυνηγάμε κανέναν αυτή τη στιγμή ή ότι κάποιος μας κυνηγάει. Υπάρχει πίεση για εμάς, αλλά το θέμα είναι το πόσο σκέφτεσαι αυτήν την πίεση, για να είμαι ειλικρινής».

Τώρα αν αυτή η  δήλωση ήταν ειλικρινής ή mind game για να μεταφέρει την πίεση στους «Μπλε», μόνο ο Γερμανός τεχνικός το ξέρει αυτό. Είθισται στην ελίτ του ποδοσφαίρου, οι προπονητές να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους κόλπα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς