17.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς Ραφίνια και Εμβιλά με Βόλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Ραφίνια και Εμβιλά ενόψει Βόλου για λόγους ξεκούρασης. Επιστροφή Ραντζέλοβιτς, παραμένει εκτός ο Μπρούμα

Έφτασε η ώρα για το πρώτο «off»! Ύστερα από 15 επίσημους αγώνες στην τρέχουσα σεζόν, ήρθε η στιγμή για τον Γιαν Εμβιλά να πάρει το πρώτο του αγωνιστικό ρεπό, ενώ ο Ραφίνια μένει εκτός αποστολής για δεύτερη φορά, καθώς είχε προφυλαχθεί και στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (31/10) για τη Super League. Ο Εμβιλά είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει αγωνιστεί είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή και στα 15 πρώτα επίσημα ματς της σεζόν!

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ (14 συμμετοχές και μία ασίστ) και ο Γάλλος κεντρικός μέσος (15 συμμετοχές και μία ασίστ) παίζουν συνέχεια από την αρχή της σεζόν και ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα απέναντι στην Πόρτο κρίθηκε σκόπιμο από τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουραστούν και να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι, αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή του εντός έδρας αγώνα με το Βόλο (5/12, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Μπρούμα, όπως και οι Χασάν και Μπρούνο, που θα παραμείνουν εκτός δράσης για έναν ακόμα μήνα λόγω πανδημίας.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (4/12) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές. Θετικό γεγονός η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα βρεθεί κανονικά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

*Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά και οι νεαροί Βασίλης Σουρλής και Ηλίας Καραργύρης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

https://athlosnews.gr/olympiakos-dinei-anases-o-martins/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς