18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Δίνει «ανάσες» ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει την ομάδα κουρασμένη και λόγω του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα με την Πόρτο σκοπεύει να κάνει μέχρι πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει του αγώνα με το Βόλο

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει, την Παρασκευή (4/12), την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με το Βόλο, όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η επιστροφή στις νίκες μετά την εκτός έδρας ευρωπαϊκή ήττα από τη Μαρσέιγ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς η ομάδα είναι καταπονημένη και χρειάζεται «ανάσες» από τη στιγμή που ο κορμός της παίζει ακατάπαυστα. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου (5/12, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του.

Παίκτες όπως οι Μπα, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Πέπε και Σουντανί έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ο Μάριος Βρουσάι αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην εντεκάδα. Οι αλλαγές θα είναι το πολύ τέσσερις με πέντε.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα με την Πόρτο στο Καραϊσκάκης (9/12, 22:00), παρατηρώντας πως η ομάδα έχει βγάλει μία κόπωση από τα διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας δεν υπολογίζει τον τραυματία Βαλμπουενά. Παράλληλα, ο Μπρούμα αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης (3/12) και δεν προλαβαίνει, ενώ τελικά ο Αχμέντ Χασάν δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στο Βόλο, καθώς είναι ανέτοιμος λόγω κορωνοϊού. Αντίθετα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε την περιπέτειά του με τον ιό.

Το πρωινό μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς