24.7 C
Athens

Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας 81-76: Ο Μπράιαντ την πήρε από το χέρι

Αυτή τη φορά η Μακάμπι δεν έζησε τον εφιάλτη των προηγούμενων παιχνιδιών. Σε ένα ακόμα κλειστό ματς, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε με το… μέρος της τις λεπτομέρειες και πήρε τη νίκη.

Έτσι βελτίωσε το ρεκόρ της σε 4-8 και ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στον οποίο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (81-76) έπεσε στο 4-8. Καθοριστικός ήταν ο Μπράιαντ που στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχε τους περισσότερους πόντους της ομάδας του και συνέβαλε στην εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά που επέδειξε η ομάδα του για να υποτάξει τους Σέρβους.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από ενέργεια, αλλά και από λύσεις στα τελευταία λεπτά. Η Μακάμπι αδυνατούσε να καθαρίσει το ματς, ωστόσο η ομάδα του Ομπράντοβιτς πέραν του Λόιντ (24π., 5 ασίστ) δεν είχε άλλον πρωταγωνιστή.

Σημειώνεται πως σπουδαία δουλειά σε άμυνα και επίθεση έκανε ο Οθέλο Χάντερ με double double (13π., 10ριμπ.), ενώ ο Σκότι Γουίλμπεκιν ήταν σταθερότατος. Ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους (4/7 τρίποντα, 3 ασίστ), την ώρα που για τους Σέρβους ο Λόιντ μείωνε τη διαφορά, αλλά πάλευε μόνος του.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 41-38, 56-55, 81-76.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς