22.4 C
Athens

Παρέμβαση ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τις δηλώσεις Κούγια

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωσταντίνος Σιμιτζόγλου, αποφάσισε να παρέμβει μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, αναφορικά με τις σχέσεις του ιδιοκτήτη του Άρη, Θεόδωρου Καρυπίδη, και του διαιτητή του αγώνα ΑΕΛ – Άρης, Καραντώνη.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας απέστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλει ο γνωστός ποινικολόγος.

Το επίμαχο μέρος της δήλωσης του Κούγια που προκάλεσε την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα: «Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στην Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητα μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη. Τον προκαλώ να βγει και να το πει σαν άντρας που φοράει παντελόνια».

«Τον προκαλώ επίσης να βγει και να πει δημοσίως τι μου είπε στο τηλέφωνο που με πήρε αμέσως μετά από τη δημόσια τοποθέτηση μου, για να με καθησυχάσει και να με διαβεβαιώσει ότι ο Καραντώνης θα παίξει 50-50. Ζητάω τώρα από τον Καραντώνη να βγει και να πει δημοσίως τι σχέση έχει με τον Καρυπίδη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς