19.1 C
Athens

Λαπόρτα για Νεϊμάρ: Είναι φυσιολογικό να θέλει να ξαναπαίξει με τον Μέσι

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε για την σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του, για τον Νεϊμάρ που θέλει να ξανασυνεργαστεί με τον Μέσι, αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών μεγάλης αξίας όπως ο Χάαλαντ.

Συγκεκριμένα για τον Μέσι ο Λαπόρτα ανέφερε τα εξής: «Ελπίζω ο Μέσι να περιμένει μέχρι να ενημερωθεί για την πρόταση μας. Θέλω να μείνει. Η σχέση Μέσι-Μπαρτσελόνα είναι αξιοθαύμαστη. Έχω μιλήσει μαζί του αλλά όχι για το θέμα της ανανέωσης του. Ξέρω ότι με εκτιμά και τρέφουμε τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

«Για να μιλήσουμε για το συμβόλαιό του θα πρέπει πρώτα να έχω την εξουσία της προεδρίας για να του υποβάλω πρόταση. Ξέρω όμως πως ότι υπόσχομαι το τηρώ. Θα το κάνουμε μία ευφάνταστη πρόταση προκειμένου να μείνει».

Για τα όσα δήλωσε ο Νεϊμάρ: «Για το μέλλον του Νεϊμάρ έχω να πω πράγματα. Αλλά δεν θέλω να πω αυτή τη χρονική στιγμή για το καλό της ομάδας, η οποία τελευταία βγάζει ανταγωνισμό και γίνεται όλο και καλύτερη. Έχω διαβάσει τις δηλώσεις του για τον Μέσι και είναι φυσιολογικό αυτό που λέει. Είναι άλλωστε φίλοι με τον Μέσι».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν αν εκλεγεί: «Εάν εκλεχθώ πρόεδρος, θα φροντίσω να δώσω ένα μήνυμα ότι η Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει με κάθε τρόπο. Θα δώσουμε και πάλι τη χαρά στους φιλάθλους μας και σπουδαίοι παίκτες θα θέλουν να έρθουν σε εμάς. Αλλά το σημαντικότερο είναι να δώσουμε αυτοπεποίθηση σε αυτούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς