18 C
Athens

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Με Βρουσάι βασικό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη και δίνει φανέλα βασικού στον Μάριο Βρουσάι απέναντι στη Μαρσέιγ (1/12, 22:00)

Ο Μάριος Βρουσάι έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League, παίζοντας ως αλλαγή στην εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ με 1-0 (25/11), και μέσα σε μία εβδομάδα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και ως βασικός στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μαρσέιγ, το βράδυ της Τρίτης (1/12, 22:00), για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος επιβραβεύεται για τη θετική παρουσία του στους δύο τελευταίους αγώνες απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρη. Για τη θέση στο ένα «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής έριζε και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος μένει στον πάγκο.

Ο προπονητής του νταμπλούχου Ελλάδας δεν επεφύλασσε άλλες εκπλήξεις και έβαλε στο βασικό σχήμα τους 10 από τους 11 που κέρδισαν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο (28/11, 1-2). Εκτός από τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, που δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι.

Ο πάγκος των Πειραιωτών: Καραργύρης, Τζολάκης, Σουντανί, Πέπε, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σουρλής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς