24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα του «Monday’s Game Night against COVID-19» (vids)

Οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο των φιλικών αναμετρήσεων της Δευτέρας, ενάντια στην πανδημία του CoViD-19

Η φιλανθρωπική δράση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Monday’s Game Night against COVID-19», άρχισε τη Δευτέρα (30/11), με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν του Κολοσσού Ρόδου με 95-73 στο ΣΕΦ.

Ο αθλητισμός μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της πανδημίας και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Άλλωστε, όλα τα τηλεοπτικά έσοδα από αυτούς τους φιλικούς αγώνες της Δευτέρας θα διατίθενται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 95-73, έχοντας το ασύλληπτο 96% στα δίποντα (27/28)! Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα στο ΣΕΦ, αλλά και ολόκληρη την αναμέτρηση όσοι το επιθυμείτε!

Eδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φιλικό παιχνίδι:

https://athlosnews.gr/olympiakos-kolossos-rodoy-95-73-nikise-i-filanthropia-ekkofantiko-27-28-sta-diponta/?fbclid=IwAR3GM6R_PuFmBc0KI-JF-b95y9WF_jwMwXC3dMDkENZz2i2xF4TIVNz2t4k

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς