19 C
Athens

Η πιθανή σύνθεση της Μαρσέιγ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αναμένεται να παρατάξει την ίδια εντεκάδα που επικράτησε εύκολα της Ναντ, το περασμένο Σάββατο (28/11, 3-1)

Μπορεί στο Champions League να τα πηγαίνει… χάλια, έχοντας 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να έχει σκοράρει, αλλά στο γαλλικό Πρωτάθλημα η Μαρσέιγ βρίσκεται μόλις στο -4 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν-Ζερμέν, έχοντας και 2 αγώνες λιγότερους!

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έπαιξε αρκετά mind games τις προηγούμενες ημέρες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως θα «χτυπήσει» το παιχνίδι, στο τελευταίο χαρτί της ομάδας του για κάτι θετικό στον 3ο όμιλο του Champions League.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές και αναμένεται να παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό (1/12, 22:00) την ομάδα που νίκησε άνετα τη Ναντ στο «Βελοντρόμ», το περασμένο Σάββατο (28/11, 3-1), για το Championnat. Ουσιαστικά, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια εντεκάδα!

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει σύστημα 4-3-3, με τον Μανταντά στην εστία. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, αναμένεται να αγωνιστούν οι Σακάι, Τσάλετα-Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί. Οι Μπουμπακάρ Καμαρά, Ρονζιέ και Κιζάνς έχουν το προβάδισμα στη μεσαία γραμμή. Ο Τοβέν αναμένεται να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Παγιέ αριστερά και τον Μπενεντέτο στην κορυφή της επίθεσης. Τη θέση του Κιζάνς διεκδικεί ο Σανσόν, ο οποίος βρίσκεται ξανά στην αποστολή της Μαρσέιγ, ξεπερνώντας ένα μικρό πρόβλημα υγείας που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς