16.1 C
Athens

ΟΦΗ: Χάνει τον Ντε Γκούζμαν μέχρι το τέλος του 2020

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν υπέστη θλάση β' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος του έτους

Πλήγμα για τον ΟΦΗ, καθώς χάνει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.

Ο Ολλανδός μέσος αποχώρησε τραυματίας από την εντός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 2-1) και τη Δευτέρα (30/11) δεν συμμετείχε στην προπόνηση του ΟΦΗ. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού. Ήδη, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Θεραπεία συνέχισε ο Νίκος Μαρινάκης, όπως και οι Ναζαρένο Σολίς και Φελίπε Σόουζα, οι οποίοι έκαναν επιπλέον ατομικό πρόγραμμα. Ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση τεχνικής, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι. Την Τρίτη (1/12), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (2/12).

https://athlosnews.gr/ofi-o-600os-agonas-sto-theodoros-vardinogiannis/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς