17.9 C
Athens

Γερμανία: Συνεχίζει με Λεβ ενόψει Euro

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε πως ο Γιόακιμ Λεβ θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την τελική φάση του Euro 2021

Παρά την «γκρίνια» που έφερε στο εσωτερικό της Εθνικής ομάδας η βαριά ήττα από την Ισπανία με 6-0 για το Nations League, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας στηρίζει απόλυτα τον Γιόακιμ Λεβ.

Τη Δευτέρα (30/11), μάλιστα, ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει κανονικά τη συνεργασία της με τον Γερμανό προπονητή ενόψει του Euro, που ήταν να διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι, αλλά λόγω πανδημίας μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (DFB) γνωστοποίησε, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Λεβ, πως ο 60χρονος προπονητής εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της, καθώς όλοι οι σημαντικοί στόχοι των «πάντσερ» είναι εξασφαλισμένοι. Η πρόκριση στην τελική φάση του Euro, η παραμονή στην 1η κατηγορία του Nations League, αλλά και το πλασάρισμα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την επερχόμενη κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022…

Να σημειωθεί πως ο Λεβ, ως πρώτος προπονητής, βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής Γερμανίας από το 2006, ενώ από το 2004 μέχρι το 2006 ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Νασιονάλμανσαφτ!

Η ανακοίνωση της DFB στο Twitter:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς