21.4 C
Athens

Γκουαρδιόλα: Δύσκολη αντίπαλος η Πόρτο σαν τον Ολυμπιακό

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραλλήλισε την Πόρτο με τον Ολυμπιακό στην συνέντευξη τύπου, ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Πόρτο για το Champions League, δείχνοντας ότι θεωρεί υπολογίσιμους αντιπάλους τόσο τους «Δράκους» όσο και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδίολα στην συνέντευξη τύπου: «Θα είναι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με δύναμη. Έχουν με θαυμάσιο ομαδικό πνεύμα. Θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ».

«Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία και όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα πρέπει να νικούν κάθε Σαββατοκύριακο. Ομάδες που έχουν αυτή την νοοτροπία είναι αρκετά επικίνδυνες».

«Δεν με απασχολεί και δεν παίζει ρόλο εάν παίξουν με τέσσερις, με τρεις ή με πέντε στην άμυνα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν το πώς θα αγωνιστούν με το σύστημα αυτό. Πάμε να αγωνιστούμε με στόχο να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και μετά το παιχνίδι αυτό. Η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή αλλά και εδώ θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες συνθήκες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς