18.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Αυλαία στο «Monday’s Game Night against COVID-19»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ (30/11, 20:30), στο εναρκτήριο παιχνίδι του σπουδαίου Προγράμματος «Monday's Game Night against COVID-19»

Τζάμπολ στο Πρόγραμμα «Monday’s Game Night against COVID-19»! Ανοίγει η αυλαία της σημαντικής αυτής κίνησης, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Η φιλανθρωπική δράση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται και το βράδυ της Δευτέρας (30/11, 20:30) αρχίζει η κίνηση με τους Δευτεριάτικους φιλικούς αγώνες, με τους τρεις φορές Πρωταθλητές Ευρώπης να αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ.

Η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία και η πρωτοποριακή ενέργεια των Ερυθρόλευκων για την καταπολέμηση της πανδημίας έχει συγκεντρώσει μόνο θετικά σχόλια (εκτός από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ) και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και μέσα από αυτούς τους αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα προσπαθήσει, όταν επιτρέπεται από το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα, να βγαίνει από τη ρουτίνα των προπονήσεων.

Ο φιλικός αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3 και το ΕΡΤ Sports.

Η προαναγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς