20.9 C
Athens

Βαρούχας: Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ κάλυπταν τον σκόρερ της Αϊντχόφεν στο «οφσάιντ»!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δε σχολιάζει μονάχα τις επίμαχες φάσεις της Super League, αλλά και τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

https://athlosnews.gr/o-varoychas-yperaspizetai-sidiropoylo-kai-thelei-xenoys-diaitites-sto-aris-olympiakos/

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο κύριος Βαρούχας μίλησε για το αυτονόητο φάουλ στον Ντρέγκερ πριν το γκολ της Σίτι, χαρακτήρισε λανθασμένη την πρώτη κίτρινη στον Σάκχοφ στο ΑΕΚ – Ζόρια, ενώ φάνηκε να απορεί με την ακύρωση του γκολ της Αϊντχόφεν (σ.σ. θα γινόταν 1-1 το σκορ) ως οφσάιντ, την ώρα που πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ κάλυπταν τον σκόρερ των Ολλανδών!

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ Fm:

«Έπρεπε το VAR να ενημερώσει τον διαιτητή πως υπήρχε φάουλ στον Ντρέγκερ και να μη μετρήσει το γκολ», ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Για την αποβολή του Σάκχοφ στο ΑΕΚ-Ζόρια; «Η πρώτη κάρτα στον Σάκχοφ ήταν λανθασμένη. Η δεύτερη δόθηκε σωστά, γιατί όλες οι αγκωνιές σε τέτοιες περιπτώσεις τιμωρούνται πλέον», ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε και το γκολ της Αϊντχόφεν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει VAR στα παιχνίδια του Europa League. Έχουν γίνει πολλά σοβαρά λάθη. Είναι σαν να υποβαθμίζει η UEFA τον θεσμό της. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είδε ο βοηθός οφσάιντ. Τον καλύπτουν πέντε παίκτες, ήταν πολύ χοντρό λάθος. Σκεφτείτε να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Πάντως πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν ασχολήθηκε κανένας από την Αϊντχόφεν με τη φάση και έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς