18.8 C
Athens

Βρουσάι: Χαρούμενος για το ντεμπούτο, να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια

Ο Μάριος Βρουσάι έκανε την πρώτη του εμφάνιση για την εφετινή σεζόν και το ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι χθες βράδυ (25/11).

Για το αν ονειρευόταν να παίξει απέναντι σε τέτοιους παίκτες στο ντεμπούτο του, ο διεθνής εξτρέμ είπε στο Olympiacos TV: «Σίγουρα, από μικροί όσοι παίζουν ποδόσφαιρο ονειρεύονται τέτοια παιχνίδια, να σας πω την αλήθεια ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο, όχι όμως για την ροή του παιχνιδιού που χάσαμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε να πάρουμε έστω ένα βαθμό, δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι γι’αυτό. Προσωπικά, για ντεμπούτο είμαι χαρούμενος, θα ήμουν περισσότερο ευχαριστημένος με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν επηρέασαν τον Ολυμπιακό οι απουσίες στο σημερινό παιχνίδι: «Οποιαδήποτε ομάδα έχει τόσες απουσίες στο ψυχολογικό κομμάτι κάπως θα την έριχνε. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε με τον κορωνοϊό υπάρχουν αρκετές απουσίες. Έλειπε ουσιαστικά η μισή ομάδα, προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά και οι καινούργοι, όπως εγώ που ήταν η πρώτη μου συμμετοχή, να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετυχαίναμε κάτι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πάλεψε για το αποτέλεσμα μέχρι τέλους, και για την χαμένη ευκαιρία του Φορτούνη: «Στον Ολυμπιακό αυτό που έχω μάθει είναι ότι τα δίνουμε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, γι’αυτό κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να βρούμε έστω ένα γκολ. Αν έμπαινε το σουτ του Φορτούνη θα ήμασταν ευχαριστημένοι με τον πόντο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός «μεγάλωσε» καθώς για λίγο δεν παίρνει αποτέλεσμα με τόσες απουσίες κόντρα σε μια ομάδα σαν την Σίτι: «Σίγουρα έχει μεγαλώσει, και το μέγεθος φαίνεται σε αυτά τα παιχνίδια, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που είναι το Champions League, όπου ανταγωνιζόμαστε ομάδες υψηλού επιπέδου και μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης: «Πάμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς. Έχουμε ένα παιχνίδι εκτός στην Μαρσέιγ, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως εδώ (Γεώργιος Καραϊσκάκης) το κερδίσαμε. Θα πάμε με αυτό το πλάνο ώστε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, και έπειτα να περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Πόρτο για τους τρεις βαθμούς, ώστε να περιμένουμε να τα δώσουμε όλα».

Οι δηλώσεις του Βρουσάι στην κάμερα του Olympiacos TV:

Το μήνυμα της ΠΑΕ στα social media για το ντεμπούτο Βρουσάι στη σεζόν:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς