19.1 C
Athens

Βίλας – Μπόας: Η FIFA να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες για τον Μαραντόνα

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας – Μπόας, στάθηκε στον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπου μάλιστα δήλωσε ότι «η FIFA να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες», αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Ντιεγκίτο.

Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Σε τέτοιο βαθμό που ο σχολιασμός για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στο Champions League να τεθούν σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό φάνηκε και από την δήλωση του Αντρέ Βίλας – Μπόας, ο οποίος αμέσως μετά την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Πόρτο για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League να αναφέρει τα εξής: «Είναι πολύ άσχημη είδηση, όπως κι ο θάνατος ενός μέλους του συμβουλίου της Πόρτο, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, καθώς ήταν ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα στον κόσμο της προπονητικής».

«Κι ο θάνατος του Μαραντόνα είναι ένα πολύ σκληρό νέο. Θα ήθελα η FIFA να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για εκείνον. Είναι μία απίστευτη απώλεια για τον κόσμο του ποδοσφαίρου”

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς