24.6 C
Athens

Κι άλλος χωρισμός στο «Power of Love»: Ανακοίνωση-ξέσπασμα παίκτριας

Το γνωστοποίησε μέσω insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

…Ερωτας ήταν και πάει! To «Power of Love» έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες και τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι καλούνται να αποδείξουν στην κανονική ζωή ότι μπορούν να αντέξουν στις έξω συνθήκες…

Οσοι από αυτούς δεν δημιούργησαν τηλεοπτική… σχέση αποκλειστικά με σκοπό τη νίκη, εννοείται.

Κάποια από αυτά τα ζευγάρια παραμένουν μαζί, δείγμα του ότι υπήρξε όντως κάποια χημεία μεταξύ τους κάποια άλλα τα… έσπασαν άμεσα, ενώ κάποια το πάλεψαν αλλά δεν τους βγήκε.

Πέρα από τα δύο πιο δημοφιλή ζευγάρια, Δώρος-Αθηνά και Πάνος-Στέλλα, τα οποία συνδέονται αυτή τη στιγμή και με επαγγελματικούς δεσμούς, αλλά και από την Αννα και τον Παναγιώτη, που είναι ακόμα μαζί, από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού το ένα ζευγάρι μετά το άλλο έπαιρναν δρόμους χωριστούς.

Τα τελευταία «θύματα» του φαινομένου ήταν και το τελευταίο ζευγάρι που συνδέθηκε μέσα στο παιχνίδι.

Η Μαρίνα Βεάζογλου και ο Αλέξανδρος Νατσάκος δεν είναι πια μαζί και η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια τη Μαρίνα μέσα από δύο insta stories στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο πρώτο αναφέρεται και τοποθετεί χρονικά το πότε συνέβη ο χωρισμός. Στο δεύτερο story ζητάει από τους ακόλουθούς της να μη ζητούν λεπτομέρειες για τον χωρισμό γιατί όπως χαρακτηριστικά γράφει «τους λόγους τους ξέρουμε οι δυο μας και δεν χρειάζεται να τους ξέρουν όλοι».

Ενας ακόμα… παραμυθένιος έρωτας που ξεκίνησε μέσα σε ένα ερωτικό ριάλιτι τελείωσε άδοξα μόλις έσβησαν τα φώτα της τηλεόρασης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς