17.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκτός και ο Ραντζέλοβιτς!

Ατυχία δίχως τέλος στον Ολυμπιακό, καθώς εκτός του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι τέθηκε και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι θα μείνει και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Στον καθιερωμένο έλεγχο για τον κορωνοϊό, που διενεργήθηκε τη Δευτέρα (23/11) όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο της UEFA, το τεστ του Σέρβου εξτρέμ βρέθηκε θετικό και κατά συνέπεια ο παίκτης τίθεται εκτός από την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ουσιαστικά, ο Ραντζέλοβιτς την… πάτησε με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, όπου πραγματοποίησε πρόσφατα το επίσημο ντεμπούτο του και τρεις συμπατριώτες του ποδοφαιριστές είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό την περασμένη εβδομάδα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται, ήδη, σε απομόνωση, ενώ αναμένεται να απουσιάσει και από τους δύο εκτός έδρας αγώνες κόντρα σε Άρη (28/11) και Μαρσέιγ (1/12).

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σίτι χωρίς επτά παίκτες (Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χολέμπας, Βινάγκρε, Ραντζέλοβιτς), την ώρα που και ο Ραφίνια είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Τα λόγια είναι περιττά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς