21.4 C
Athens

Μάνατζερ Χνιντ: Νιώθει ενοχλημένος, η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, Μόεζ Τσέμπι, μίλησε για την δυσαρέσκεια που έχει ο πελάτης του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην ΑΕΚ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Μάλιστα ο μάνατζερ του Χνιντ αποκάλυψε πως πριν από την ΑΕΚ, άλλες δύο ομάδες από την Ελλάδα προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από την Σφαξιέν, ενώ τόνισε ότι αυτή την στιγμή ενδιαφέρονται γι’αυτόν δύο ομάδες μια από Ρωσία και μια από Ιταλία (Serie A).

Συγκεκριμένα δήλωσε στο «ettachkila.com» για τις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού: «Μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ».

Για την δυσαρέσκειά του για τον λίγο χρόνο συμμετοχής: « Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ΑΕΚ: «Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μελισσανίδης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς