18.8 C
Athens

Ρότζερ Σμιντ: Ελπίζω να μην έχουμε στην Αϊντχόβεν άλλα προβλήματα με τον κορωνοϊό

Ο προπονητής της Αϊντχόβεν, Ρότζερ Σμιντ, μίλησε για την ταλαιπωρία που είχε η ομάδα του με τον κορωνοϊό και την ελπίδα να μην έχει ξανά τα ίδια προβλήματα, λόγω της κρίσιμης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Europa League, όπου φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (26/11).

Η Αϊντχόβεν, πριν την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», υποδέχεται την Τβέντε σήμερα (22/11) για την Eredivisie. Οι Ολλανδοί έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, καθώς κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαν 13 απουσίες λόγω του ιού.

Ο Ρότζερ Σμιντ σε δηλώσεις του εξέφρασε την ελπίδα του η ομάδα του να μην ταλαιπωρηθεί άλλο από τον ιό: «Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε άλλες απουσίες λόγω κορωνοϊού. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλύτερα με το θέμα αυτό» είπε αρχικά ο τεχνικός της PSV.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην καθυστερημένη επιστροφή του Σανκαρέ από τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του «To ταξίδι της επιστροφής του από τη Μαδαγασκάρη, πήρε λίγο παραπάνω από ότι περιμέναμε. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά όλοι είναι χαρούμενοι που επέστρεψαν και δείχνουν έτοιμοι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς