19.9 C
Athens

O Πορτογάλος VARίστας έγινε… Ευαγγέλου!

Το πόσο κομβικός είναι ο ρόλος του VAR στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το γνωρίζουν άπαντες. Αν πρόκειται δε για το ελληνικό, ακόμα περισσότερο. Επειδή λοιπόν, η ΚΕΔ δεν θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη, ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου, ανήμερα του αιώνιου ντέρμπι δηλαδή, ότι VARίστας δεν θα είναι ο Πορτογάλος Εστέβες (Esteves) όπως είχε αρχικώς οριστεί, αλλά ένα από τα καμάρια της εξυγίανσης, ο Άγγελος Ευαγγέλου με το όνομα!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς