16.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος του καταρτισμού της ενδεκάδας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αιφνιδιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς με κάποια τρικ, θέλοντας να αποδράσει από το Φάληρο.

Στην τελευταία προπόνηση ο Μπόλονι δοκίμασε το 4-4-1-1, με τον Μακέντα πίσω από τον Καρλίτος, τον Χουάνκαρ αριστερό εξτρέμ και τον Ζαγαρίτη μπακ, ελέω απουσίας Χατζηθεοδωρίδη.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να το αλλάξει αυτό, καθώς το συγκεκριμένα σύστημα το τροποποίησε σε 4-2-3-1, πάλι με τον Μακέντα πίσω από τον Καρλίτος. Η εναλλακτική λύση που σκέφτεται ο Ρουμάνος τεχνικός είναι το 4-3-3, με τον Αλεξανδρόπουλο να πλαισιώνει στα χαφ τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο και τον Βιγιαφάνιες να μένει εκτός λόγω έλλειψης ρυθμού.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης έχει κλειδώσει η συμμετοχή του Τάσου Χατζηγιοβάννη, στα αριστερά ωστόσο τα πάντα παίζονται, δεδομένου ότι θέση βασικού διεκδικεί και ο Αϊτόρ. Αν παίξει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βασικός, ο Χουάνκαρ θα μετατοπιστεί στα μπακ. Η υπόλοιπη τριάδα της άμυνας θα συναπαρτίζεται από τους Πούγγουρα (ο οποίος έχει πρόβλημα στην μέση), Σένκεφελντ και Σάντσες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς