22.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για το αριστερό άκρο της άμυνας

Η αγωνία παραμένει αναφορικά με τη συμμετοχή του Χοσέ Χολέμπας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:30)

Η Πέμπτη (19/11) ήταν σημαντική ημέρα για τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς επρόκειτο να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Ωστόσο, στην πρωινή προπόνηση, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία, χωρίς να φορτσάρει και να ανεβάσει ρυθμούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι πως θα περιμένει τον ομογενή αριστερό μπακ μέχρι την ημέρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έδωσε την είδηση σχετικά με τον Ρούμπεν Βινάγκε, τονίζοντας πως ο συμπατριώτης του είναι καλά.

Πάντως, όλα παραμένουν ανοιχτά ακόμα για την κάλυψη στο αριστερό άκρο της άμυνας από τη στιγμή που ο Μαρτίνς θα περιμένει τον Χολέμπας μέχρι την τελευταία στιγμή. Τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς και δύο 24ωρα πριν από το ματς είναι ρευστά, καθώς η συμμετοχή του Χολέμπας στο ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) παραμένει αμφίβολη. Αν κανένας εκ των Χολέμπας και Βινάγκρε δεν κριθεί πως είναι 100% έτοιμος από τον προπονητή του Ολυμπιακού, τότε ο Ραφίνια θα αγωνιστεί αριστερά στην άμυνα και ο Ντρέγκερ (χωρίς κανονική προπόνηση!) δεξιά.

Να σημειωθεί πως ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν πρόλαβε την πρωινή προπόνηση, καθώς έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Τυνησίας. Την Παρασκευή (20/11) θα είναι κανονικά στο Ρέντη και θα γυμναστεί σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (19/11).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς