16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς 71 γκολ και 35 ασίστ!

Τι χάνει ο Ολυμπιακός στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη

Όση ποιότητα και αν έχει ένα ρόστερ, πάντα μία ομάδα θέλει τους καλύτερους και πιο παραγωγικούς παίκτες της στα κρίσιμα ματς. Για αυτό, άλλωστε, τους πληρώνει αδρά. Για να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11) και τέθηκε εκτός δράσης, όπως οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν. Στο FWS.gr έχουμε καταγράψει το τελευταίο διήμερο πόσο σημαντικές είναι αυτές οι απουσίες για τον Ολυμπιακό ενόψει των επόμενων αγώνων και συγκεκριμένα για τα ματς που έπονται κόντρα σε Παναθηναϊκό (21/11) και Μάντσεστερ Σίτι (25/11).

Τι χάνει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός με συγκεκριμένους αριθμούς πάνω στο τραπέζι; 71 γκολ και 35 ασίστ! Στη μία σεζόν και κάτι που βρίσκονται στους Ερυθρόλευκους, ο Ελ Αραμπί είναι το «κανόνι» και ο «εκτελεστής» της ομάδας με 33 γκολ και 8 ασίστ σε 61 συμμετοχές.

Στο ίδιο διάστημα, ο Βαλμπουενά έχει 10 γκολ και 24 ασίστ (οι 23 εξ αυτήν την περυσινή αγωνιστική περίοδο), με τον Πέδρο Μαρτίνς να χάνει τον καλύτερο δημιουργό του. Τέλος, ο Χασάν, διανύοντας το τρίτο αγωνιστικό πέρασμά του από την ομάδα (σ.σ.: τα δύο πρώτα ως δανεικός για μία σεζόν και ένα εξάμηνο, αντίστοιχα), μετράει 28 γκολ και 3 ασίστ σε 61 συμμετοχές.

Σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας χάνουν τους δύο γκολτζήδες και τον καλύτερο πασέρ τους. Τα λόγια είναι περιττά.

https://athlosnews.gr/olympiakos-apisteyto-thlasi-o-valmpoyena/

https://athlosnews.gr/olympiakos-parkarismena-4-000-000-eyro-se-kameroyn-kai-aigypto/?fbclid=IwAR0NmA7hM6bZUP-CSd6lj03b9SdWTw76OhXM4fPQ3QoTpIMByxhB-Sxyzxo

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς