22.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Απίστευτο, θλάση ο Βαλμπουενά!

«Δεν υπάρχει» αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό. Νοκ-άουτ και ο Ματιέ Βαλμπουενά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω θλάσης!

Κάποιος κάνει φάρσα στον Ολυμπιακό… Και μάλιστα κακόγουστη.

Μετά τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ένας ακόμα κομβικός ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ-άουτ για το επόμενο διάστημα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση στον αριστερό ορθό οπίσθιο μηριαίο, στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11), και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Την είδηση αποκάλυψε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, με ανάρτησή του στα social media, τονίζοντας: «Δυστυχώς, τραυματίστηκα στη σημερινή προπόνηση και θα απουσιάσω τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένω 100% δίπλα στην ομάδα, ως συνήθως. Πάμε». 

Ο Βαλμπουενά χάνει σίγουρα τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό (21/11), Μάντσεστερ Σίτι (25/11), Άρη (28/11), Μαρσέιγ (1/12) και Βόλο (5/12). Αν επαληθευτούν ακριβώς οι τρεις εβδομάδες, τότε θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» στο φινάλε του ομίλου κόντρα στην Πόρτο (9/12), αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ουσιαστικά, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα επιδιώξει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να είναι 100% έτοιμος, στις 16 Δεκεμβρίου, όταν και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στις 13/12 είναι προγραμματισμένο, επίσης, το παιχνίδι με τη Λαμία.

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος μπαλαδόρος είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό την περασμένη σεζόν, πάλι το Νοέμβριο, πάλι σε διακοπή για τις Εθνικές ομάδες! Τότε, είχε προλάβει να παίξει στα πρώτα 12 ματς της σεζόν 2019-20, ενώ φέτος αγωνίστηκε στα πρώτα 11 παιχνίδια της σεζόν 2020-21. Απίστευτη σύμπτωση.

Το μήνυμα του Βαλμπουενά στα social media:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mathieu Valbuena (@mv28_officiel)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς