19 C
Athens

Ολυμπιακός: Σοκ, θετικός στον κορωνοϊό ο Χασάν

Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αχμέντ Χασάν προσβλήθηκε από κορωνοϊό και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Σοκ στον Ολυμπιακό λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αχμέντ Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τα λόγια είναι περιττά για την «γκαντεμιά» που χτύπησε τον Ολυμπιακό τρεις ημέρες πριν από την επιστροφή της ομάδας στην αγωνιστική δράση. Οι Εθνικές ομάδες «πληγώνουν» τους νταμπλούχους Ελλάδας παραμονές δύο σημαντικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Σίτι.

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Μαρόκο να παρουσιάζει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας (αυτή ήταν η αρχική ενημέρωση) και να είναι τουλάχιστον αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου (21/11, 19:30), ο Αχμέντ Χασάν τέθηκε νοκ-άουτ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε, την Τετάρτη (18/11), πως τρία μέλη της Εθνικής ομάδας βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Και το απίστευτο της υπόθεσης; Ο Χασάν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής, καθώς τα άλλα δύο κρούσματα αφορούν το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπαιξε ως βασικός στο εκτός έδρας ματς με το Τόγκο (17/11) για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και μία ημέρα μετά διαγνώστηκε με τον ιό. Ο Χασάν επέστρεψε κανονικά στην Αίγυπτο με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας και παραμένει στην πατρίδα του. Δεν μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα και έχει μπει σε καραντίνα. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υποβληθεί σε νέο τεστ και αν βγει αρνητικό θα επιστρέψει στη χώρα μας, διαφορετικά θα παραμείνει σε απομόνωση.

Οι Ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν να παραταχθούν χωρίς τους δύο καλύτερους επιθετικούς τους, που έχουν πετύχει τα 9 από τα 14 γκολ της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα και τα 11 από τα 17 συνολικά στην τρέχουσα σεζόν. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ποδοσφαίρου, οι δύο βασικοί επιθετικοί μιας ομάδας να τίθενται ταυτόχρονα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η ενημέρωση της Εθνικής Αιγύπτου στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς