23.7 C
Athens

Μαυρίδης-Καθάργια: Πώς βιώνουν τον κορωνοϊό

Για την κατάσταση της υγείας τόσο της ίδιας όσο και του συντρόφου της, Γιώργου Μαυρίδη, αμφότεροι νοσούντες με κορωνοϊό, περιέγραψε μιλώντας στο MEGA η Κρίστι Καθάργια.

Η Θεσσαλονικιά ψυχολόγος τόνισε ότι και οι δύο έχουν σοβαρά συμπτώματα, με τον 42χρονο παρουσιαστή σε σοβαρότερη κατάσταση, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί: «Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του, έχει και δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα κι εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πώς θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο.

Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και να σταματούσε αυτό το πράγμα», είπε η Κρίστι Καθάργια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς