24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Συναγερμός για Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου και στην πατρίδα του τονίζεται πως αυτό έγινε λόγω ασθένειας

Έντονη ανησυχία στον Ολυμπιακό για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στον εκτός έδρας αγώνα του Μαρόκου με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Το απόγευμα της Τρίτης (17/11), το Μαρόκο νίκησε την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία με 2-0 στην Ντουάλα του Καμερούν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τον Ολυμπιακό. Η είδηση είναι πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε εκτός αποστολής από τον ομοσπονδιακό προπονητή των Μαροκινών, Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς, λόγω ασθένειας.

Αυτό μεταφέρει ο μαροκινός Τύπος και οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν την επιστροφή του 33χρονου κυνηγού, ο οποίος είτε αργά το βράδυ της Τετάρτης (18/11) είτε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19/11) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και με την άφιξη του παίκτη στη χώρα μας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, καθώς θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ήδη, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού και ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Ελ Αραμπί από το βράδυ της Τρίτης (17/11) προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. Να σημειωθεί πως λίγες ώρες αργότερα μετά το πρώτο δημοσίευμα, στο Μαρόκο έκαναν λόγο πως ο Ελ Αραμπί αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής του ομάδας λόγω ίωσης και συγκεκριμένα γαστρεντερίτιδας, καθώς παρουσίασε σχετικά συμπτώματα.

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας περιλαμβάνουν πολύ δύσκολα παιχνίδια το επόμενο διάστημα, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα (21/11). Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε και εμείς πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για τον Ολυμπιακό ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς