22.4 C
Athens

Λέο Κορνατσίνι: « Ο Σάσα θέλει να μείνει στον Άρη»

Ο ατζέντης του Λούκας Σάσα, Λέο Κορνατσίνι, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αλλά και την επιθυμία του Βραζιλιάνου χαφ να παραμείνει στον Άρη.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σάσα και Άρη συνεχίζονται, καθώς το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού μέσου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι διαπραγματεύσεις παραμένουν στάσιμες, ωστόσο ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Λέο Κορνατσίνι, στην εφημερίδα «Metrosport».

Συγκεκριμένα δήλωσε για τις διαπραγματεύσεις τα εξής: «Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη ξεκίνησαν πριν δύο μήνες. Υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση για την παραμονή του Σάσα, εκ τότε όμως, δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη, καθώς συνέβησαν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, τα οποία συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις, όπως για παράδειγμα ο Άγγελος Χαριστέας».

«Πρόθεσή μας είναι να περιμένουμε τον Άρη. Δεσμεύτηκα στους ανθρώπους της εταιρείας ότι δεν θα μιλήσω με άλλη ομάδα, έως ότου πάρουμε στα χέρια μας την τελική πρόταση. Στην ουσία, αυτό περιμένουμε».

«Θέλουμε να δούμε την προσφορά του Άρη και αναλόγως να απαντήσουμε. Από 1ης Ιανουαρίου, ο πελάτης μου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, άρα θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας, εφόσον έως τότε δεν παρουσιαστεί εξέλιξη».

Τέλος μίλησε και για την επιθυμία του παίκτη να ανανεώσει με τους «Κίτρινους»: «Ο Λούκας βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη και δεν σας κρύβω ότι του αρέσει η ιδέα να παραμείνει στον Άρη και την πόλη. Οφείλω να το τονίσω. Νιώθει ωραία, είναι αποδεκτός και έχει αναπτύξει ισχυρή σχέση με το club. Είναι από τις λεπτομέρειες που, κάποιες φορές, καθορίζουν τις καταστάσεις σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς