21.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκαν οι Χολέμπας και Βινάγκρε

Οι Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε δεν μπήκαν στην ομαδική προπόνηση και συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (16/11) μετά το διήμερο ρεπό και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει σταδιακά τους 13 διεθνείς να γυρίσουν χωρίς προβλήματα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν γίνεται με πλήρες ρόστερ και ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε στο απογευματινό πρόγραμμα τους Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε να ακολουθούν τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης (ατομικά και με θεραπεία) και να μην προπονούνται μαζί με την ομάδα.

Από την Τρίτη (17/11) θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τη συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου (21/11, 19:30). Αισιοδοξία υπάρχει για τον Χολέμπας, ο οποίος είναι γερό σκαρί παρά τα 36 του χρόνια και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ο Βινάγκρε δεν δείχνει να βρίσκεται στην απαιτούμενη αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά υπάρχουν ακόμα τέσσερις προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα (16/11) επέστρεψε στην Ελλάδα από το Τσαντ (!) ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αυριανή προπόνηση. Ο Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται και αυτός σε διαδικασία επιστροφής, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα προλάβει την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (17/11).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς