21.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Σε «επιφυλακή» ο Ραφίνια

Ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή έναν εκ των Χολέμπας και Βινάγκρε, αλλά αν το πράγμα «στραβώσει» ο Ραφίνια προετοιμάζεται για αριστερά

Η αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής προβληματίζει τον Ολυμπιακό για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας (16/11, 16:00) στις προπονήσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία να δει την κατάσταση των Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων «πονοκεφαλιάζει» για το αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:30).

Ο ομογενής αριστερός μπακ έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και κάνει, ήδη, θεραπεία. Ο Πορτογάλος επιστρέφει στο Ρέντη, καθώς την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε στην πατρίδα του, όπου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον αστράγαλο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς θα περιμένει έναν εκ των δύο έως την τελευταία στιγμή προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει έναν καθαρόαιμο αριστερό οπισθοφύλακα στο ματς με τους Πράσινους. Ωστόσο, αν κάτι δεν πάει καλά, ο Ραφίνια αναμένεται να καλύψει τη θέση. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει παίξει πολλές φορές στο αριστερό άκρο της άμυνας στην καριέρα του και θα κληθεί να το κάνει ακόμα μία φορά. Για δεξιά, υπάρχει ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αλλά το θέμα σε αυτήν την περίπτωση είναι πως ο Τυνήσιος δεξιός μπακ θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Πέμπτη (19/11), καθώς την Τρίτη (17/11) παίζει με την Τυνησία στην Τανζανία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, και θα έχει ουσιαστικά μόνο μία προπόνηση στα πόδια του, αυτήν της Παρασκευής (20/11).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς