23.1 C
Athens

Ραμί: Αν δεν ήμουν τόσο πνευματικά δυνατός, θα ήμουν νεκρός

Ο Αντίλ Ραμί μίλησε για την ξέφρενη ζωή του και τόνισε ότι αν δεν ήταν τόσο δυνατός πνευματικά, θα είχε χάσει τη ζωή του από τις γυναίκες και τα ναρκωτικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε και ιστορίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου έχει ζητήσει τη φανέλα πολλές φορές.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μποαβίστα αποκάλυψε σε συνέντευξή του:

«Χωρίς την παρουσία των φίλων μου, θα ήμουν γαμ@@@@@@ς. Στις διακοπές θα έβρισκα πολύ εύκολες γυναίκες, με αγόρια δίπλα τους που είχαν γεμάτες τις τσέπες με ναρκωτικά. Αν δεν ήμουν τόσο πνευματικά δυνατός, θα ήμουν νεκρός».

Ο Ραμί θυμήθηκε και αποκάλυψε φοβερές ιστορίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με τις τόσες φανέλες που έχω πάρει από τον Μέσι και τον Ρονάλντο, θα μπορούσα να είχα αγοράσει τώρα βίλα στο Λος Άντζελες. Θυμάμαι την πρώτη φορά που αντιμετώπισα τον Ρονάλντο, του ζήτησα φανέλα και μου την έδωσε εύκολα. Τη δεύτερη φορά του ζήτησα και πάλι και μου την έδωσε χωρίς πρόβλημα. Σε ένα παιχνίδι που η Ρεάλ είχε ηττηθεί, του ζήτησα τη φανέλα του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Χαμογέλασε και με ρώτησε πόσες φανέλες του είχα. Ακόμη κι έτσι, μου την έδωσε.

Στο τέλος του αγώνα, έφυγε εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια λόγω του αποτελέσματος, χωρίς να του πω κάτι. Ξαφνικά με καλεί, ήρθε κοντά μου και μου έδωσε τη φανέλα του. Μου ευχήθηκε καλή τύχη. Φοβερή χειρονομία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς