16.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Τι είπε ο πρόεδρος της Ρίο Άβε για τον Ματέους Ρέις

Ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ απέρριψε μεγάλη προσφορά από τη Ρωσία, όπου του έδιναν διπλάσια χρήματα συγκριτικά με αυτά που του προσέφερε ο Ολυμπιακός

Ο Ματέους Ρέις έκανε τα πάντα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ήρθε σε «ρήξη» με τη διοίκηση της Ρίο Άβε και έχει τεθεί στο αγωνιστικό περιθώριο (σ.σ.: προπονείται με τη δεύτερη ομάδα) επειδή ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ απέρριψε πρόταση με διπλάσια χρήματα από μεγάλη ρωσική ομάδα, μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα.

«Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα είχε ολοκληρωθεί και κατατέθηκε πρόταση από μεγάλο σύλλογο της Ρωσίας, που έδινε το διπλάσιο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που πρότεινε στον παίκτη ο Ολυμπιακός. Αρχικά, μού είπε ότι την αποδέχθηκε, την επόμενη ημέρα αρνήθηκε» είπε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος και στη συνέχεια εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως θα χάσει τον 25χρονο αμυντικό ως ελεύθερο! «Μου κοστίζει πολύ να δω έναν παίκτη να φεύγει με μηδενικό κόστος».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον Ματέους Ρέις, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του. Και έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους ότι η επιθυμία του είναι μία: να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα!

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Ρέις έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς των προκριματικών του Europa League απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και την Μπεσίκτας, τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, όπως προαναφέραμε, πίεσε ασφυκτικά τη διοίκηση της Ρίο Άβε να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό, με συνέπεια να «συγκρουστεί» με τον πορτογαλικό σύλλογο, που τον έθεσε εκτός πρώτης ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς