20.5 C
Athens

Φασούλα: Πιστεύουμε στην ομάδα μας

Η Μαριέτα Φασούλα μίλησε μετά από την εξαιρετική της εμφάνιση κόντρα στη Βουλγαρία με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ και επισήμανε ότι όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Χωρίς την βοήθεια των συμπαικτριών μου δεν θα έκανα τίποτα. Με πιστέψαν και αυτές, αλλά και οι προπονητές και πήρα πολλές μπάλες. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτριές μου να βρεθώ στο κατάλληλο σημείο, να πάρω τη μπάλα και να σκοράρω. Είχαμε καλή συνεργασία και εκτός από το ελεύθερο post που βρέθηκα εγώ, ουκ ολίγες φορές και τα γκαρντ έβαλαν πολλά αμαρκάριστα σουτ που συνέβαλαν για να έρθει αυτή η πολύτιμη νίκη.

Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη. Αυτός ήταν και ο στόχος μας εξαρχής. Τώρα θα δούμε τα λάθη μας και προσηλωνόμαστε για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είχαμε βάλει στόχο να μπούμε με πιο πολλή ενέργεια και συγκέντρωση. Δεν φοβήθηκα καμιά στιγμή ότι υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις μαζί. Ο στόχος είναι να παίζουμε 40 λεπτά τέλεια, αλλά όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να βρεις τρόπους να το αντιμετωπίσεις» .

Για τον αγώνα με την Σλοβενία: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και ήδη έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμάς, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε το καλύτερο. Είμαστε αποφασισμένες, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Η Σλοβενία είναι μια δυνατή ομάδα με καλές παίκτριες. Είμαστε προσηλωμένες σε ένα στόχο και οι προπονητές μας θα μας προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα. Αν παίξουμε ομαδικά, με ψυχή και έμφαση στην άμυνα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς