21.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Λίβερπουλ ρώτησε για Σεμέδο!

Η Λίβερπουλ ψάχνει απεγνωσμένα για στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει τον στόχο, που ακούει στο όνομα Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ μετρούν πληγές στα μετόπισθεν, καθώς έχουν ξεμείνει με έναν καθαρόαιμο στόπερ: τον Ματίπ. Οι Φαν Ντάικ και Γκόμεζ είναι τραυματίες και θα λείψουν πολύ καιρό λόγω σοβαρών τραυματισμών που έχουν υποστεί, με αποτέλεσμα η Πρωταθλήτρια Αγγλίας να αναζητά έναν τουλάχιστον κεντρικό αμυντικό ενόψει Γενάρη.

Σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα, GoalPoint.pt, η Λίβερπουλ ρώτησε τον Ολυμπιακό για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο θέλει να αποκτήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια! Ο στόπερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν ενέδωσαν στις πιέσεις και τα χρήματα που έδιναν οι «Αετοί», ενώ ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον διεθνή παίκτη, με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ΜΜΕ, η απάντηση του Ολυμπιακού δεν πρέπει να άρεσε και πολύ στη Λίβερπουλ, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας κοστολογούν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή με 20 εκατομμύρια ευρώ! Όσα περίπου είχαν ζητήσει και από την Μπενφίκα, η οποία έδινε λίγο πάνω από τα μισά για να αποκτήσει τον Σεμέδο. Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ είναι εξαιρετικές, μετά και την πώληση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα το περασμένο καλοκαίρι.

Αν προκύψει σοβαρό ζήτημα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα φανεί εν καιρώ. Πάντως, όπως λένε στην Αγγλία οι «Κόκκινοι» του Μέρσεϊσαντ δεν είναι διατεθειμένοι για σπατάλες προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνά τους τον Ιανουάριο, καθώς δεν θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή που θα κοστίσει πολλά χρήματα. Βέβαια, όλα αυτά αλλάζουν, καθώς μιλάμε για αγγλικό κλαμπ, που όταν θέλει και το αποφασίσει δεν φείδεται χρημάτων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς