27.5 C
Athens

Μαρτίνς: Αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε το αμυντικό ρεκόρ του Ολυμπιακού και εξήρε την πολύ καλή δουλειά της ομάδας του

«Είμαστε μία ισορροπημένη και σταθερή ομάδα» τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς, σε διαδικτυακό του μήνυμα αναφορικά με το μόλις ένα γκολ που δεχθεί ο Ολυμπιακός στο Πρωτάθλημα και σε αριθμό 6 αγώνων.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη μέχρι στιγμής, στα 20 κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης (σ.σ.: βάσει της βαθμολογίας της UEFA). Ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε πως η ομάδα του είναι ισορροπημένη και σταθερή, εκφράζοντας την υπερηφάνεια για τους ποδοσφαιριστές του και τη συνολική, πολύ καλή, δουλειά που κάνουν σε προπονήσεις και αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού έγραψε: «Κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, καθώς αναλύαμε τις μεθόδους μας και τις επιδόσεις μας στο γήπεδο, μπορέσαμε να δούμε το πόσο καλά αμυνόμαστε. Είμαστε η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ μεταξύ των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε καθημερινά, ώστε να είμαστε μία ισορροπημένη και σταθερή ομάδα. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ας συνεχίσουμε έτσι».

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στα social media:

https://athlosnews.gr/martins-gia-to-amyntiko-rekor-ayto-poy-symvainei-den-einai-tychaio/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς