19.1 C
Athens

Βέρχουλστ: Ταλαιπωρήθηκα από κορωνοϊό, με αποθέωσε ο Μαρτίνς στο ματς με τον Ολυμπιακό

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε βέλγικο Μέσο ο Νταβίνο Βέρχουλστ. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του μίλησε για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποκάλυψε πως είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα την Κυριακή του Σεπτέμβρη ενώ ψάρευα και με ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Απόλλωνας. Δεν είχε ακούσει ποτέ για αυτό το κλαμπ. Πήρα την απόφαση μου μέσα σε τρεις ημέρες. Δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο για την επιλογή μου να παίξω εδώ», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την περιπέτεια του με τον ιό.

«Δέκα ημέρες μετά την άφιξη μου βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Είχα συμπτώματα ακραίας κόπωσης. Η καραντίνα ήταν δύσκολη, έμεινα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για τρεις εβδομάδες», παραδέχθηκε ο Βέρχουλστ, ωστόσο όπως υπογράμμισε στη συνέχεια, η δύσκολη περίοδος είναι η τωρινή που δεν μπορεί να ταξιδέψει για να δει τα παιδιά του.

«Θα ταξίδευα στο Βέλγιο αυτό το σαββατοκύριακο, κάτι που δεν είναι δυνατό τώρα. Μου λείπουν τα παιδιά μου. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να κάνω υπομονή. Όταν το παιδί σου λέει στο τηλέφωνο: “Μπαμπά θέλω να σε αγκαλιάσω”, αυτό σε πονάει».

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν φανταστικό παρά την ήττα μας με 2-0 γιατί κατάφερα να κάνω μία σειρά από σπουδαίες επεμβάσεις. Ο προπονητής (σ.σ. Πέδρο Μαρτίνς) αυτού του κορυφαίου συλλόγου μίλησε με αποθεωτικά λόγια για μένα. Πριν τρεις μήνες ήμουν άνεργος και τώρα συνέβη αυτό και ξαναβρίσκω την αυτοπεποίθηση μου. Κύριος στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νταβίνο Βέρχουλστ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς