20.5 C
Athens

Κλοπ: Ανησυχούσα για την Ατλέτικο και ο κόσμος αντιμετώπιζε τον κορωνοϊό, τι ηλίθιος που ήμουν…

Απίστευτη παραδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε ότι στην αρχή της πανδημίας δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και ανησυχούσε περισσότερο για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο ντοκιμαντέρ «The End Of The Storm», το οποίο θα αναφέρεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρεται στο παιχνίδι του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο εξελίχθηκε σε υγειονομική «βόμβα».

Συγκεκριμένα είπε:

«Ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωί (9 Μαρτίου) και άκουσα ότι στη Μαδρίτη κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στο Champions League ενάντια στην Ατλέτικο. Και θα είχαμε πέντε με έξι χιλιάδες φιλάθλους από τη Μαδρίτη στο ματς. Αυτό δεν είχε κανένα νόημα.

Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να ζητήσω από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να το κερδίσουν, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλλά πέντε λεπτά αργότερα, αφού έκανα όλες τις συνεντεύξεις μου, σκέφτηκα: “Τι ηλίθιος είσαι, ανησυχείς ότι έχασες ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά ο κόσμος βιώνει μία απίστευτα δύσκολη στιγμή”».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς