19.7 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Επίσημη ενημέρωση για την άρνηση των πακτών στις περικοπές

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, αλλά η Μπαρτσελόνα με επίσημη ενημέρωσή της γνωστοποίησε ότι οι παίκτες δεν συμφώνησαν στις νέες περικοπές στα συμβόλαιά τους που τους προτάθηκε.

Οι άνθρωποι της Μπάρτσα θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, για αυτό και προτάθηκε στους παίκτες περικοπές της τάξεως του 30%.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό και πλέον οι δύο πλευρές έχουν προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου, αν θέλουν να βρουν μία λύση στο σημαντικό ζήτημα που έχει προκληθεί και αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε οι Μπλαουγκράνα απειλούνται ακόμα και με χρεοκοπία.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Μετά από αρκετές ημέρες εξαντλητικών συνομιλιών, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τις συζητήσεις μιας και δεν μπορούν να φτάσουν σε μία συμφωνία.

Όπως είναι η κατάσταση, η Διοίκηση πρέπει να λάβει αποφάσεις για να λύσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει από τον COVID-19 και τα οποία έχουν προκαλέσει μείωση εσόδων κατά 300 εκ. ευρώ για την περίοδο 2020/21 και πρέπει να βρεθεί λύση για να μειωθεί το κόστος κατά 191 εκ. Ευρώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς