19.9 C
Athens

Φερέιρα: Έκανε το τρία στα τρία με την Παλμέιρας

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα νίκησε εύκολα με 3-0 εντός έδρας τη Σεαρά, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του βραζιλιάνικου Κυπέλλου.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για τον Πορτογάλο, πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, στον πάγκο της ομάδας του Σάο Πάουλο. Οι Γκουστάβο Σκάρπα (35′), Ραφαέλ Βέιγκα (38′) και Γκάμπριελ Βερόν (40′), σημείωσαν τα τρία γκολ της Παλμέιρας, που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, αλλά κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο!

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Αλιάντζ Παρκ» του Σάο Πάουλο, ο Πορτογάλος είπε: «Όταν περνάμε δυσκολίες, τις οποίες θα περάσουμε και όταν χάσουμε, που θα συμβεί, δεν θα αναζητήσουμε δικαιολογίες. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε μέσα και να βρούμε λύσεις για να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είδαμε εδώ, μια ομάδα που εξαρτάται από το συλλογικό παιχνίδι. Είδαμε μια ιδέα παιχνιδιού».

Να σημειωθεί πως ο Φερέιρα αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, λόγω διαμαρτυρίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς