18.9 C
Athens

ΑΕΚ: Θετικοί στον κορωνοϊό οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς!

Τον αριθμό 18 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΕΚ. Δέκα εξ αυτών είναι ποδοσφαιριστές

Νέα κρούσματα στην ΑΕΚ, που ανακοίνωσε ότι οι Ζίγκα Λάτσι και Άνελ Σαμπανάτζοβιτς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Το πρωί της Τετάρτης (11/11), πραγματοποιήθηκε νέος έλεγχος στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, που το απόγευμα ανακοίνωσε πως προέκυψαν δύο ακόμα κρούσματα κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο τεστ που έγινε σε όλα τα μέλη της ομάδας είναι σημαντικό, καθώς περιλαμβάνει και το ταξίδι στην Ουκρανία, την περασμένη εβδομάδα, όταν και η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Ζόρια για το Europa League.

Οι Κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν πως οι Ζίγκα Λάτσι και Άνελ Σαμπανάτζοβιτς βρέθηκαν θετικοί στον ιό και τέθηκαν σε απομόνωση. Δεν υπολογίζονται για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας απέναντι στην ΑΕΛ (22/11, 15:00), στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Super League.

Υπενθυμίζεται πως ακόμα 16 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τις προηγούμενες ημέρες. Συνολικά από τα 18 κρούσματα, τα 10 αφορούν ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, κατά τον σημερινό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα.

Πρόκειται για τους Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Ζίγκα Λάτσι, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως και στους ήδη νοσούντες, για ταχεία ανάρρωση, επιστροφή στα Σπάτα και γρήγορη διέξοδο από αυτή την περιπέτεια που περνάει η ομάδα μας.

Μεγάλη προσοχή και υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας»!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς