22 C
Athens

Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία με Μασούρα

Καθησυχαστικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος παραμένει στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό αναφορικά με την κατάσταση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, την Τρίτη (10/11).

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί, φυσικά, στο απογευματινό (16:45) φιλικό με την Κύπρο και θα μείνει άλλες μία-δύο ημέρες εκτός προπονήσεων.

Ο Μασούρας έχει αρχίσει, ήδη, θεραπεία για να είναι έτοιμος στους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε Μολδαβία (15/11) και Σλοβενία (18/11), στο πλαίσιο του Nations League.

Να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ο οποίος επικοινώνησε άμεσα με τα μέλη του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκειμένου να έχει επίγνωση της κατάστασης και να ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς