23.2 C
Athens

Νεντελτσεάρου: Από την πρώτη στιγμή ήθελα να πάω στην ΑΕΚ

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τη ζωή στην Αθήνα και επισήμανε ότι η πρώτη του σκέψη ήταν να έρθει στην ομάδα όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της.

Στο πλαίσιο της κλήσης του στην Εθνική Ρουμανίας για τα δύο παιχνίδια στο Nations League, ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και τόνισε ότι η Εθνική ομάδα θα μπορούσε να φτάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα φαίνονται τέλεια εδώ. Για εμένα ήταν δύσκολο καθώς δεν είχα χρόνο για να προσαρμοστώ. Μετά από μία εβδομάδα, έπαιξα στο πρώτο μου παιχνίδι. Έπρεπε να καταλάβω τα συστήματα και τις απαιτήσεις του προπονητή. Έχω όμως πολύ καλούς συμπαίκτες, με υποδέχτηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και η προσαρμογή ήταν ακόμα ευκολότερη.

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη θα με βοηθήσουν πολύ. Είναι αγώνες με διαφορετικές απαιτήσεις και ταχύτητες, καλοί αντίπαλοι που σε βοηθούν να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν δεν ερχόμουν στην ΑΕΚ. Αλλά, ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρονται για εμένα. Ήθελα να πάω στην Αθήνα και να υπογράψω. Ήξερα ότι αυτό θα είναι το μέλλον μου. Για αυτό έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Μετέφερα την επιθυμία μου στην πρώην ομάδα μου και όλα έγιναν ευκολότερα».

Όσον αφορά στις φιλοδοξίες του με την εθνική ομάδα της χώρας του είπε μεταξύ άλλων: «Όπως το βλέπω εγώ, πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε θέληση. Παίζουμε για καλές ομάδες και αν έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαστε ενωμένοι θα φτάσουμε στα τελικά του Nations League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς