20.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα, τον υπολογίζει ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Μάξι Λοβέρα στη Βάσκο, αλλά τον Ιανουάριο θέλει πίσω τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό!

Μέχρι τη Δευτέρα (9/11), όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία, θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Μάξι Λοβέρα, ο οποίος «πολιορκείται» από τη Βάσκο ντα Γκάμα, αλλά τον τελευταίο λόγο έχουν ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων συναινεί στη μετακίνηση με τη μορφή δανεισμού του παίκτη στη βραζιλιάνικη ομάδα, αλλά έχει διαμηνύσει στη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι θέλει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ξανά στο Ρέντη, στα τέλη Ιανουαρίου! Έτσι, ο σύλλογος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Βάσκο για τον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ουσιαστικά, επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στον 21χρονο ποδοσφαιριστή να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά, παράλληλα, δείχνει ότι τον υπολογίζει για το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς η Βάσκο πιέζει για την απόκτησή του, έχοντας υποσχεθεί φανέλα βασικού στον Λοβέρα, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αρχική αποστολή, αλλά έμεινε τελικά εκτός 23άδας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς