15.9 C
Athens

Καμπίμπ για την απόσυρσή του: Ο κόσμος δεν μπορεί να με καταλάβει, αλλά τι να κάνω;

Ο Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ έδωσε τον τελευταίο του αγώνα κόντρα στον Τζάστιν Γκέτσε και μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να σταματήσει από τους αγώνες του UFC.

Πριν από λίγο καιρό ο Καμπίμ έχασε τον πατέρα του, από κορωνοϊό και όπως είπε και σε δηλώσεις του μετά από τον αγώνα με τον Γκέτσε, δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς τον πατέρα του στο πλευρό του.

Αυτή τη φορά ο αήττητος στο UFC, Καμπίμπ, τόνισε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την απόφασή του, αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, μιας και αυτό είναι που πραγματικά θέλει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτή η μάχη δεν ήταν σαν τις άλλες. Τα συναισθήματα μου ήταν διαφορετικά. Όλα ήταν διαφορετικά χωρίς τον πατέρα μου. Αποδέχτηκα τον αγώνα μετά την απώλεια του.

Θα μπορούσα να μην αγωνιστώ και να μην το γνωρίζει κανείς. Θα μπορούσα να αποσυρθώ πριν τον αγώνα. Είναι μία δύσκολη απόφαση ούτως ή άλλως. Όποτε και να την έπαιρνα. Παλεύω όλη μου την ζωή. Ο κόσμος δεν μπορεί να με καταλάβει, αλλά τι να κάνω;

Έχω πολλούς φανς στο Νταγκεστάν, στην Ρωσία και σε όλο τον κόσμο. Νιώθω υπεύθυνος απέναντι τους. Έχω πολλούς τραυματισμούς. Στα μέσα Σεπτεμβρίου ήμουν πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Μετά έσπασα το πόδι μου. Δεν λύγισα, κι αν ένας αθλητής δεν λυγίσει ψυχολογικά δεν θα λυγίσει και σωματικά.

Όλα όσα μου συνέβησαν μου έδωσαν δύναμη να παίξω. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν. Το Νταγκεστάν δεν έχει συχνά καλή εικόνα στην τηλεόραση και στο ίντερνετ. Όταν έφερνα τις νίκες θεωρούσα πως κάνω καλό για τον τόπο μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς