18.8 C
Athens

Πατέρας Λοβέρα: Είναι τιμή για τον γιο μου να παίξει στη Βάσκο

Η Βάσκο ντα Γκάμα ενδιαφέρεται για τον Μάξι Λοβέρα και ο πατέρας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μίλησε κολακευτικά για την προοπτική της βραζιλιάνικης ομάδας

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει από τη Βραζιλία ένα θέμα σχετικά με το ενδιαφέρον της Βάσκο ντα Γκάμα για τον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, διανύοντας τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα. Μάλιστα, φέτος, έχει μείνει και εκτός από τη λίστα της ομάδας στο Champions League.

Η Βάσκο ντα Γκάμα έχει νέο προπονητή, τον γνώριμό μας, Ρικάρντο Σα Πίντο, και αναζητά μεταγραφική ενίσχυση, καθώς το σχετικό «παράθυρο» στη Βραζιλία ολοκληρώνεται στις 9 Νοεμβρίου. Η ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Λοβέρα με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, στη Βραζιλία, φιλοξενούνται δηλώσεις του πατέρα του Μάξι Λοβέρα, Κρίστιαν, ο οποίος τόνισε με νόημα: «Αν η Βάσκο θέλει να βασιστεί σε αυτόν και καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Μάξι θα ήθελε να παίξει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο της Βραζιλίας. Θα ήταν τιμή για εκείνο να παίξει σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς